Lue lukijoiden mielipiteitä kirjasta “Iisebelien keitokset sakenevat”:

Pyydän uudelleen esirukousta perheemme puolesta. Mieheni on antanut elämänsä Herralle useammankin kerran, muttei ole lähtenyt kulkemaan uskon tietä. Että hän vapautuisi tupakasta, alkoholista, pilvenpoltosta ja psyykelääkkeistä. Ei halua luopua pilvenpoltosta, vaikka olen sanonut, ettemme siinä tapauksessa voi elää yhdessä. Noin 20 v avioliittomme ollut vaikea monella eri tavalla. Kaipaan perheeseemme miestä, joka pitää huolta eikä aiheuta sitä. Olen viime aikoina päässyt irtaantumaan hänen ongelmistaan. Jollakin ihmeellisellä tavalla vapautunut ja saanut luottamusta, että pärjään, vaikka yksinkin. Vapautunut syyllisyydestä ja alkanut nähdä tilannetta omasta mielestäni selkeämmällä tavalla. (Meillä 4 lasta). Tähän saakka tuntunut, että elämä pyörinyt kaiken epävarmuuden ja ongelmien ympärillä ja sitonut vain niihin. Nyt mietin, eroanko, sillä en halua perheeseemme huumeita ym. Toisaalta toivon ihmettä, että mies vapautuisi ja tulisi synnintuntoon, ja kääntyisi. Ymmärtäisi oman tehtävänsä ja vastuunsa perheessä. Tarvitsen johdatusta ja Herran äänen kuulemista, sekä yllä mainituissa, että muissakin asioissa. Talousasiat huolestuttavat. On maksamattomia laskuja. Mielessäni on ollut rukous, että Herra Jeesus muuttaisi perheessämme kivisydämet lihasydämiksi! Sillä kivisydän on paatunut, eikä näe eikä kuule Herran ääntä. Henkilökohtaisesti haluan elää läheisessä suhteessa Herraan!! Saada puhdistua ja uudistua. Jaksaa pitää lapsista huolta hyvin ja Herraan luottaen. Lukiessani Iisebelien keitokset sakenevat-kirjaa koin, että perheessämme todella tarvitaan vapautumista ja selkeää Herran puuttumista. Kiitos rukouksistanne!
-Vaimo ja äiti
 

Te ja teidän työnne / kirjat ovat siunanneet ja rohkaisseet minua suuresti. Teette valtavaa ihmeellistä työtä. Haluan kannattaa teidän työtä sekä rukoilla puolestanne! Jumala varjelkoon sekä siunatkoon teitä ja kaikkea työtänne ylitsevuotavasti!”
-Miina K.
 

Shalom, rakkaat Risto ja Marja, Megakiitokset jälleen Marjalle kirjasta Iisebelien keitokset syvenevät Haitilla. Sain sen jälleen käsiini, ihmeiden kautta. Oli hyvin vahvaa, evankelioivaa tekstiä. Ihmetekojen kuvaukset olivat minulle rukousvastauksia, Herra on hyvä.
-Pia B.
 

Kun sain kirjan, niin luin sen malttamattomana nopeasti läpi. Kirja oli silmiä avaava teos monella tapaa: esim. olette tehneet työtänne ilman säännöllistä palkkaa. Herra puhuu teille ihan kirjaimellisesti. Asianne ovat lukuisia kertoja järjestyneet uskomattomalla tavalla jne. Nyt vasta tajuan, mitä todellisen uskovaisen elämä voi olla. Kirja oli kyllä sellaista tekstiä, että päihittäisi mennen tullen minkä tahansa elokuvan käsikirjoituksen ;) Aion antaa sen luettavaksi muillekin sukulaisille ja tuttaville. Siunauksin,
-Tuija H-H
 

Kiitos kirjastasi, kirja oli todella koskettava ja puhutteleva. Herätti uskoa ja luottamusta Jumalaan. Ja vaikka asiat olivat rankkoja, päällimäiseksi kirjasta jäi kuitenkin ajatus, että Kiitos Jeesus, miten ihmeellinen oletkaan! Olisi mielenkiintoista kuulla miten näet Iisebelin hengen Suomessa. Oletko kirjoittanut siitä missään erikseen? Olen saanut oppia nyt vuoden Iisebelin hengestä. Herra on näyttänyt asioita pienelle rukousryhmällemme ja luettuani kirjan tuntui kuin siinä olisi tiivistetty hyvään pakettiin tieto Iisebelistä! Vielä haluaisin tietää, onko tuota sinun toista kirjaasi tulossa uutta painosta, kun en mistään löydä sitä ja kovasti nyt mieleni tekisi sekin lukea? :) Nettidivarit ja muut katseltu, eikä löydy. Siunausta teille sinne lähetyskentille. Arvostan suuresti mitä teette. Olette todella Jumalan käytössä! Ja kun ehdin, tilaan kirjoja lisää lahjakirjoiksi
-Katja H
 

Hei Marja! Kiitos, että sait hommattua minulle kirjan “Rakas Kaikkeni Elämän Vesi”. Olen lukenut jo sen, samoin “Iisebelien keitokset sakenevat”. En ole koskaan lukenut yhtä koskettavia kirjoja. Ei ole päivääkään mennyt, etten ole ajatellut noita kirjan tekstejä ja sanomaa. Luen jo toista kertaa “Iisebeliä”. Pyydän, että rukoilisit minun ja koko perheen puolesta. Kiitos ja kaikkea hyvää koko perheellesi.
-Seija M.
 

Iisebelien keitoset… on erinomainen, syvää hengellistä opetusta, myös lopunaikojen opetusta sisältävä kirja.Se avaa esim. sen mitä tarkoittaa, kun Kristus ja Hänen kaikki mahdollisuutensa elävät minussa. Se tuo eteesi erilaiset voitelut, jotka auttavat meitä työssämme eteenpäin.Näihin haluamme kasvaa ja niissä edetä Pyhän hengen opastamina.Haluamme astua valloittavaan yliluonnolliseen maailmaan, sen kaikkiin mahdollisuuksiin ja ulottuvuuksiin.En enää elä minä vaan Kristus minussa!
-Rauni K.
 

Kiitos kirjasta Iisebelin keitot sakenevat. Olen lukenut melkein kokonaan ja opin ja ammennan siitä jatkossakin. Annan myös luettavaksi muillekin. Kirja on vahva todistus Jumalan sanasta, avusta ja työstä! Jumalan siunausta teille ja työkentille!
-Riitta V.
 

Terveisiä ja oikei paljon siunausta teille. Teidän kirjasta on ollut paljon apua meille kuin myös tuttavilemme. Minun mieheni uudistui luettuaan sinun kirjasi.kiitos Jeesus!!!
-Katja L.
 

Shalom! Muistan teitä aina aamuisin ja usein päivälläkin rukouksin. Ja Lapsianne myöskin. Ja sitä Iiebelien-kirjaasi, olen antanut lahjaksi uskovaisille ystävilleni. Luin sen itsekin ja olihan valtavan hyvä kirja.
-Anita L.
 

Siunausta teidän jokaiseen päivään siellä monipuolisessa työssä ja saakoon tienne käydä voitosta voittoon Kristuksen, Voittajan kanssa! Marja, uusin kirjasi on tuonut myös paljon rohkaisun sanoja ja olenkin sitä vähän vaiheittain lukenut ja tuntuu että viimeksikin sain juuri siihen hetkeen sopivan luvun luettavakseni. Haluni on palvella Herraa kaikellani, työnne ja esimerkkinne on suurta rohkaisua siihen.
-Rosamaria U.
 

Kiitos hyvästä kirjasta Iisebelien keitot sakenevat. Se antaa minulle uskonvahvistusta,kun omassa elämässä taloudelliset asiat aina vaan murehdituttavat.
-Krista P.
 

Rakkaat Marja ja Risto! Tulin töistä väsyneenä ja virvoituin lukiessani alla olevan linkin kertomuksen. Voi miten ihanaa Jumalalle antautuneisuutta. Teksti lohduttaa ja rohkaisee uskomaan siihen mitä on kirjoitettu. Ikuinen Jumalan sana vaikuttaa siellä missä rakkaus Jeesukseen saa tulla elämän ykkösjutuksi. Se lähettämänne edellinenkin teksti raskaana olevasta naisesta siunasi ja todella järisytti sisäisiä mannerlaattoja. Kristus nousi kuolleista, kuolemalla kuoleman voitti. Ei ole suurempaa ilosanomaa! Olisin tilannut Marjan ensimmäisen kirjan, mutta painos onkin myyty loppuun. Teitä ja työtänne sydämestäni siunaten!
-Irene K.
 

Johan on valtavan hyvä kirja – varsinkin osa 3.: “En enää minä vaan Kristus elää minussa”!
-Elsa V.
 

Tuo kirja on Suomessa ainutkertainen tietopaketti pastoreille ja hengellistä työtä tekeville. On täytynyt opiskella vuosikausia, että tuollaisen kirjan voi kirjoittaa.
-P.R.
 

Marja on todella kirjailija. “Iisebelien keitokset sakenevat” on erityisen hyvä kirja.
-M.P.
 

Kun olen lukenut sinun kirjaasi Marja, olen saanut siitä tosi hyviä neuvoja miten vastustaa pimeyden voimia. Kirjasi onkin oppikirja niille, jotka joutuvat käymään todellista sotaa pimeyden voimia vastaan. Kiitos hyvästä oppikirjasta. Se ei ole tullut ainoastaan kirjoituspöydän ääressä naputtelemalla tekstejä vaan todellisten koettelemusten ja sotimisen kautta vihollista vastaan. Olen saanut olla nettirukoilijat- palstalalla runsaan vuoden mukana ja saanut monta, monta rukousvastausta. Olen saanut olla myös rukoilemassa toisten puolesta. Tämä uusi systeemi on hyvä. Kiitän kaikesta Herraa, mitä olen saanut. Olen saanut todellista hengellistä apua ja tukea teidän, Risto ja Marja, kauttanne. Kiitän teistä Jeesusta Kristusta. Rakkat terveiset täältä lumen ja roudan maasta!
-Salme
 

Luin kirjan “Iisebelien keitokset sakenevat”. Se oli kyllä hyvin pysäyttävää luettavaa. En ole tiennyt, että Haitilla asiat ovat noin kamalasti. Oli myös uskomattoman hienoa lukea teidän tekemästänne työstä ja miten Jumala on teitä kantanut. Ystävällisin terveisin,
-Tuija H-H
 

 
 
Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.