Joulukirje 2011


Kiitos, että teet työtä keskuudessamme!

Rakas ystävä,

Me kiitämme sinua sydämemme pohjasta rakkaudestasi, kannatuksestasi ja esirukouksistasi kuluneen vuoden aikana. Herra on toiminut voimallisesti keskuudessamme. Työt Haitilla, Intiassa ja Meksikossa ovat edenneet hyvin Hänen aikataulussaan. Ja Marjalle kävi Daavidin virren sanoin:

Autuas se, joka vaivaista holhoo! Hänet Herra pelastaa pahana päivänä. Herra varjelee häntä ja pitää hänet hengissä, ja maassa ylistetään hänen onneansa, etkä sinä anna häntä alttiiksi hänen vihollistensa raivolle. Herra tukee häntä tautivuoteessa, hänen sairasvuoteensa sinä peräti muutat (Psa. 41: 2-4).

Marja parantui taas kerran sydänvaivastaan. Lääkärit sanoivat , että Marja kuolisi lentokoneeseen. Mutta todistettuaan heille etukäteen Herran parantavasta voimasta Marja todettiin parin tunnin sisällä leikkaussalissa parantuneeksi. Juutalainen sydänspecialisti myönsikin, että Marjan äkillistä parantumista ei voi ”ymmärtää eikä selittää tieteellisesti”.

Myös Herran kehoituksesta ja auttamana kirjoitettu kirja ”Iisebelien keitokset sakenevat” on nyt joulumyynnissä. Sitä voi tilata nettisivuilta: herralle.com tai puhelimitse Vesalta 044 525 0545 (kokoaikaisesti) ja Merviltä 044 308 3949 (iltaisin ja viikonloppuisin). Tuon upean kovakantisen kirjan hinta on vain 22 euroa, ja se on valokuvineen näyttävä joululahja. Vasta perustamamme yhdistys FinnBeraka ry toimii tuon kirjan kustantajana.

Kiitos Herralle noista em. voitoista ja jokaisesta tämän vuoden aikana pelastuneesta ja Pyhällä Hengellä täyttyneestä ja parantuneesta ihmisestä!

Herra, minun Jumalani, suuret ovat sinun ihmetekosi ja sinun aivoituksesi meitä kohtaan. Ei ole ketään sinun vertaistasi. Niitä minä tahdon julistaa, niistä puhua, niitten paljous on suurempi, kuin luetella taidan (Psa. 40: 6).

Kunpa me vähenisimmekin itsellemme tänä jouluna niin, että tuo seimessä makaava lapsi voisi tulla meissä suureksi. Eläessään meissä Kristus muuttaa ja vapauttaa meidät oman sielumme (tahto, järki ja tunne) orjuudesta. Silloin vasta Jumalan elämä ja tahto toimivat meissä ja meidän kauttamme. Kristuksen vapauttava voima toimii lihammekin alueella: olemme Hänen haavainsa kautta parannetut. Ja myös sielumme alueella: Raamatusta tulee meidän totuutemme. Sana nostaa ja yhdistää ajatuksemme, uskomme ja ymmärryksemme inhimillisen sielun tasolta Hengen tasolle. Sielu ja henki toimivat silloin Sanan linjassa, ja tunteemme muuttuvat silloin Kristuksen tunteitten kaltaisiksi. Tunnemme Kristuksen rakkautta, sääliä ja voimaa. Tunne- ja ajatusmaailmamme suuntautuvat taakse katselemisen sijasta eteenpäin. Jeesus kulki eteenpäin. Hänen ajatusmaailmansa ja tahtoelämänsä oli ”naulittu” Isän tahtoon ja Isän asettamiin päivittäisiin asioihin sekä lopulliseen päämäärään, voittoon!

Jeesukselle oli luonteenomaista se, että Hän ei pysähtynyt parantelemaan tätä maailmaa, sen politiikkaa, oloja jne. Jeesus oli yhden asian tekijä. Hän toi ihmiskunnalle mahdollisuuden päästä takaisin siihen asemaan ja yhteyteen Isän kanssa, minkä Adam luovutti langetessaan syntiin. Jeesus tarjoaa yhä – nyt uudestisyntyneitten kautta – pimeydessä, maailmassa ja oman sielunsa orjuudessa eläville ihmisille mahdollisuuden päästä taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee vastaanottamalla Jeesuksen suorittaman sovitustyön. Tässä ajassa Taivasten valtakunta on iloa, rauhaa, voimaa ja lahjavanhurskautta Pyhässä Hengessä. Se on Kristuksen elämää meissä.

Me toivotamme sinulle tänä Jouluna ja Uutena Vuotena 2012 tätä Kristuksen ihanaa elämää! Ole siunattu Jeesuksen nimessä!

Rakkaudella,


           Marja ja Risto

Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 12.06.2018 myöntämä keräyslupa numero RA/2018/571 ajalle 1.1.2019-31.12.2023. Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus 2019-2023: opetus-, valistus- ja humanitaarinen avustustoiminta, kriisipalvelu ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpito. Työn kohdealueet Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko.
 

Rahankeräyslupa alkaen 2024: Rahankeräyslupa alkaen 2024: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.