Joulukuu 2018

Meillä on sydämellä uusia evankelioimiskampanjoita, jotka odottavat varoja. Kevään tuleviin evankelioimistempauksiin valmistaudutaan nyt jo täysin sydämin, koko seurakunta polvillaan.

Meillä on sydämellä uusia evankelioimiskampanjoita, jotka odottavat varoja. Kevään tuleviin evankelioimistempauksiin valmistaudutaan nyt jo täysin sydämin, koko seurakunta polvillaan.

Jono kasteelle

Jono kasteelle

Kastehetki

Kastehetki

Rakkaat ystävät Herrassa,

Raamattu muistuttaa meitä vaelluksessamme sanomalla:
Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti, meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia (2. Kor. 4:17-18).

Herra tietää kaikkiin kipeisiinkin kysymyksiimme vastaukset. Hän tahtoo meidän olevan vapaita sitovista ajatustemme linnoituksista ja järjen päätelmistä (2. Kor. 10: 4-5). Jeesus tahtoo antaa syntimme anteeksi, ja hän voi synnyttää hyvää jopa tekemistämme erehdyksistä. Usein me keskitymme kärsimättöminä vielä vastaamattomiin ongelmiin tai riipumme kiinni menneissä vaikeuksissa. Emmekä rukoiltuamme etene ja nosta mieltämme Herraan, rauhan antajaan, joka haluaa vastata ja antaa avun jokaiseen huokaukseemme. Hän vastaa epäilemättömiin uskonrukouksiimme oikeaan aikaan oman viisautensa, rikkautensa ja rakkautensa mukaisesti kuten Raamattu sanoo:

”Mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat” (1. Kor.2: 9). Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti! Amen. (Ef. 4: 20-21).

Kaikkivaltiaan Herran osoittama tie vie meidät onneen, rauhaan ja iloon. Maxwell Cornelius sanoo virressään: Jumala tietää tien, Hänellä on avaimet, Hän ohjaa meitä vakaalla kädellä.

Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa (San. 3:5-6).

Vakaamielisille sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun. Turvatkaa Herraan ainiaan, sillä Herra, Herra on iankaikkinen kallio (Jes. 26: 3-4).

Sanan nälkää Haitilla

Sanan nälkää Haitilla

Tämän maailman hetkelliset kärsimykset eivät siis ole missään tapauksessa verrattavissa meille kirkkaudessa luvattuihin taivaallisiin kruunuihin, palkkoihin ja ihanuuksiin Jeesuksen Kristuksen läsnäolossa.

Kevään evankelioimistempauksiin tarvittavien materiaalien valmistamista ja kokoamista Intiassa.

Kevään evankelioimistempauksiin tarvittavien materiaalien valmistamista ja kokoamista Intiassa.

Joosefin käyttäytyminen epätavallisessa tilanteessa paljasti, että hän oli uskollinen Israelin jumalan palvelija. Kun hurskas Joosef huomasi kihlattunsa Marian olevan raskaana Pyhästä Hengestä, aikoi hän hyljätä Marian (Matt. 1: 19).

Mutta kun hän tätä ajatteli, niin katso, hänelle ilmestyi unessa Herran enkeli, joka sanoi: ”Joosef, Daavidin poika, älä pelkää ottaa tykösi Mariaa, vaimoasi: sillä se, mikä hänessä on siintynyt, on Pyhästä Hengestä. Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä.” (Matt. 1:20-21)

Herättyään unesta Joosef teki, niin kuin Herran enkeli oli käskenyt hänen tehdä, ja otti vaimonsa tykönsä, eikä yhtynyt häneen, ennen kuin hän oli synnyttänyt pojan. Ja hän antoi hänelle nimen Jeesus (Matt. 1: 24-25).

Suostuessaan uskossa Jumalan tahtoon, Joosef läpäisi valtavan kuuliaisuuden testin. Joosef on esimerkki vaeltamisesta uskossa eikä näkemisessä (2. Kor. 5:7). Otammehan mekin Joosefin tavoin Jumalan sanan ja saamamme henkilökohtaiset kehotukset tosissamme.

Muistathan joululahjoja suunnitellessasi, että lähetyksen hyväksi on vielä muutamia kappaleita Marjan kovakantista kirjaa: ”IIISEBELIEN KEITOKSET SAKENEVAT” tilattavissa Eilalta (puh. 044 518 0547) hintaan 15.00 e/kpl + postituskulut. Ensimmäinen kirja: ”RAKAS KAIKKENI ELÄMÄN VESI” on ladattavissa maksutta: www.Herralle.com/ilmainen/

NETTIRUKOILIJOIDEN KIITOSAIHEET on nyt päivitetty ja ovat luettavissa osoitteesta: www.Nettirukoilijat.com/ihmeet/. Oikein uskoa vahvistaa lukea Herran lukemattomista teoista meidän keskuudessamme. Kiitos ja kunnia Herralle!

Hyvää Joulua suomalaisille

Hyvää Joulua suomalaisille

Me kiitämme teitä ja Herraa Jeesusta Kristusta kuluneesta vuodesta ja toivotamme teille

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019.

 


Elämää vuoden 2018 maanjäristyksen jäljiltä.

Elämää vuoden 2018 maanjäristyksen jäljiltä.

 

Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 12.06.2018 myöntämä keräyslupa numero RA/2018/571 ajalle 1.1.2019-31.12.2023. Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus 2019-2023: opetus-, valistus- ja humanitaarinen avustustoiminta, kriisipalvelu ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpito. Työn kohdealueet Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko.
 

Rahankeräyslupa alkaen 2024: Rahankeräyslupa alkaen 2024: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.