Kevät-kesä 2021

Rakas ystävämme,

Oikein ilo nousee pintaan, kun selaa Nettirukoilijoihin tulleita kiitosaiheita! Niistä näkee, että Herra toimii uutterasti keskuudessamme. Hän on uskollinen jokaiselle ja toteuttaa Sanassaan antamansa lupaukset.

Ethän sinä vastauksen saatuasi jatka matkaasi kiittämättömänä? Raamattu kertoo, että vain yksi pitalista parantuneista palasi kiittämään Herraa. Kiitosaiheet rohkaisevat myös rukoilijoita viemään sinun asioitasi Herralle.

Lähetyskohteissa työt etenevät voittoisasti Herran voimassa ja ohjauksessa.

Haitilla on pidetty suuria kokouksia urheilukentällä. Vapautuneita, parantuneita, uskoontulleita ja kastettavia riittää. Riemuitsevat joukot ylistävät ja kiittävät rakastamaansa Herraa. On mahtavaa nähdä, miten Herra vetää haitilaisia puoleensa, antaa heille rauhan, ilon ja voittoisan voiman uskomattoman vaikeissa ja mahdottomiltakin näyttävissä olosuhteissa.

Orpolapsemme ja seurakuntalaiset ovat pysyneet terveinä slummissa riehuvasta koronasta huolimatta. 40 orpolapselle on annettu ikiomat ranskankieliset Raamatut, joita sitten opiskellaan iltaisin yhdessä.

Pastorimme tekivät Pohjois-Intian vuoristoon evankelioimistempauksen. 36 hindua tuli uskoon ja seurakunta perustettiin. Saimme siellä lahjaksi tontin, jolle rakennamme pienen talon kokouksien pitoa varten, kun Herra suo varat. Delhin seurakunta on rakentanut varovaisuussyistä kastealtaan suojaiseen paikkaan talon katolle. Kastajat ja kastettavat saavat nykyisin kiinni jäätyään vuosien vankeustuomiot.

Myös Keniassa on vilkasta. Useita muslimiperheitä on tullut uskoon ja he tulevat uskollisesti seurakunnan kokouksiin. Intialaista Meghnaa on pyydetty sinne auttamaan niin katuevankelioinnissa kuin seurakuntienkin töissä sekä koulun opetusohjelmien muokkaamisessa ja järjestämisessä.

Marjan kirjan saattaminen valmiiksi on työkiireiden vuoksi myöhässä. Samasta syystä tämä kevät-kesän kirjekin tulee vasta nyt. Mutta me elämme uskossa ja toivossa, että kirja valmistuu oikeaan Herran tarkoittamaan aikaan.

Kiitos sinulle esirukouksistasi ja taloudellisesta tuestasi tähän hyvään yhteiseen kylvömaahamme. Sinun antamasi lahjat tuottavat runsasta ja mieluisaa satoa Herralle. Olet Hänelle kallis astia jaloa käyttöä varten. Olet aarre!

Me toivotamme sinulle rauhaa, iloa ja voimaa Herrassa ja valoisaa kevättä, riemullista pääsiäistä Herran elävässä läsnäolossa sekä lämmintä, aurinkoista ja viruksista vapaata kesää!

Sinua rakastaen,

 

 

 

 

 

Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 12.06.2018 myöntämä keräyslupa numero RA/2018/571 ajalle 1.1.2019-31.12.2023. Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus 2019-2023: opetus-, valistus- ja humanitaarinen avustustoiminta, kriisipalvelu ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpito. Työn kohdealueet Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko.
 

Rahankeräyslupa alkaen 2024: Rahankeräyslupa alkaen 2024: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.