Maaliskuussa 2017

 

Rakas ystävämme,

Kerran väsyin Nettirukoilijoitten hoitamiseen kaiken muun varsinaisen lähetystyön ohella ja mietin, että pitäisikö Nettirukoilijat lopettaa. Seuraavassa hetkessä olin niinkuin taivaassa. Katselin siellä valtavien kultaisten rukousmaljojen jonoa. Maljat olivat laajoja korkeita kultaisia ruukkuja. Joku vaaleissa vaatteissa oleva hahmo kysyi miehen äänellä: ”Kenenkäs tuo rukousmalja on, johon jatkuvasti tulee rukouspyyntöjä?” Kuulin, että takaani vastasi syvä ääni: ” Se on Marjan malja. Hän lähettää siihen Nettirukoilijoitten rukouspyynnöt.” Katsellessamme näitä maljoja näin, että muutamaan maljaan tuli rukouspyyntöjä vain silloin tällöin, mutta suurimpaan osaan maljoista ei minun aikanani tullut ainoatakaan rukouspyyntöä. Näin, että heti, kun maljaan tuli rukouspyyntö, enkeli kumartui välittömästi ottamaan tulleen rukouspyynnön ja lähti se kädessään heti hoitamaan asiaa Herran tahdon mukaisesti. Näin Jumala osoitti minulle Nettirukoilijoitten tarpeellisuuden.

Siksi meillä onkin paljon kiitosaiheita, jotka ovat kaikkien luettavissa: nettirukoilijat.com/rukousvastauksia.php

Parantumisista olemme saaneet 1075 kirjallista todistusta. Samassa kiitosaiheessa voi olla useampiakin parantumisia mutta olemme käsitelleet sen yhtenä vastauksena. Kuinka paljon onkaan vielä niitä, jotka eivät olekaan palanneet julkisesti kiittämään Herraa saamastaan parantumisesta?

Jeesus vastasi ja sanoi: ”Eivätkö kaikki kymmenen puhdistuneet? Missä ne yhdeksän ovat? Eikö ollut muita, jotka olisivat palanneet Jumalaa ylistämään, kuin tämä muukalainen?” (Luuk. 17: 17-18).

Talousasioissa Herra on auttanut 404 henkilöä.

Vapautumisista esim. huumeista, alkoholista tai riivaajista todistavat 187 henkilöä. 96 henkilöä on tullut rukousvastauksena uskoon. Ihmissuhdevaikeuksissa on saatu apua 547 kertaa.

Hengellisissä asioissa, Herra on armahtanut, lohduttanut, täyttänyt Pyhällä Hengellään, antanut työnäyn, hengellistä kasvua ym. Tällaisista hengellisistä Herran kohtaamisista todistaa 796 henkilöä.

Yleisissä asioissa (esim. kodin osto, auton korjaus, löytyi uusi koti ym.) on 1388 henkilöä raportoinut saamastaan rukousvastauksesta.

Kaikkiaan 4493 henkilöä on kirjoittanut saamistaan rukousvastauksista. Kiitos Herralle Hänen väkevistä siunauksistaan! Usko ja toivo vahvistuvat näitä lukiessa.

Jokaisen rukouspyynnön puolesta rukoilee 20-40 rukoilijaa. Herra on Sanansa mukaisesti keskellämme ja vastaa rukouksiimme, ”Totisesti minä sanon teille: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa. Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa. Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä.” (Matt. 18:18-20.)

Vuoden 2016 aikana Herra on toiminut voimallisesti myös lähetyskentillämme. Olemme iloinneet ihmeellisistä ruokkimisihmeistä Haitilla ja Intiassa. Vaikka rahavarat ovat olleet kovin rajalliset, jaettu ruoka on moninkertaistunut edellisestä vuodesta. Myös jaettu juomavesimäärä on moninkertaistunut. Vuonna 2016 jaoimme yhteensä 230994 ateriaa ja puhdasta juomavettä 10 miljoonaa litraa. Kiitos Herralle näistä ihmeistä. Sinun kannatusvarasi ovat toimineet siemeninä Jumalan ihmeisiin. Sinä olet Herralle ihmeellinen ystävä ja työtoveri!

Helmikuussa kasteelle menijät Intiassa

Helmikuussa kasteelle menijät Intiassa

Intiassa

Intiassa

Lapset aterialla

Slummilapset aterialla

Kuva kuukausittaisista kastetilaisuuksista Haitilla

Kuva kuukausittaisista kastetilaisuuksista Haitilla

Ryhmä pieniä orpoja: Kiitos! Taas tuli yksi lahja lisää! ☺

Ryhmä pieniä orpoja: Kiitos! Taas tuli yksi lahja lisää! ☺

Orpolapset saivat jouluksi uusia vaatteita, kenkiä ja useita ihania paketteja. Niitä hankittaessa otettiin huomioon kunkin lapsen ikä, taipumukset ja toiveet. Orpolasten joulunaika oli riemua, iloa, rakkauden saamista ja antamista. He saivat viettää joulunsa Jeesuksen läsnäolossa. Seurakuntiin on tullut uutta väkeä. Ihmisiä on tullut uskoon ja kastettu niin Haitilla kuin Intiassakin. Kiitos sinulle kaikesta. Olet ollut luomassa ihmeitä ilman määrää. On suuremmoista olla sinun lähettisi!

Kohtasimme viime vuonna monen ihmeellisen johdatuksen kautta Kenialaisen piispa Tobiaksen, jolla on 54 seurakuntaa ja pari koulua koko Afrikan suurimmassa slummissa. Tobias on voimallinen ja tulinen uskonmies sanassa ja rukouksessa. Koemme yhdessä Tobiaksen kanssa, että Herra on liittänyt hänet meidän joukkoomme. Tobias on kutsunut meidät, mutta etenkin poikamme Tatun, Keniaan auttamaan evankelioimis-, koulutus- ja avustustyössä sekä rakentamaan kylälle tietokone teknologian.

Vuosaaressa asuessamme Herra näytti vuonna 1982 meille näyssä tulevaiset työkohteemme ja antoi siihen liittyen Raamatun paikan Hab. 2:2-3. Näyssä valonsäteet lähtivät kodistamme Helsingissä eri maanosiin: Aasiaan (Intia), Afrikkaan, Pohjois-Amerikkaan (liittyen Haiti ja Meksiko), myös Israeliin ja lähtömaana oli ja on yhä Suomi.

Nyt on tuo yli 35 vuotta sitten saatu näky toteutumassa myös Afrikan osalta. Muilta osinhan se on jo toteutunut.

asdf

”Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea’. Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.” (Hab. 2:2b-3)

Vuonna 1983-1984 Intiassa suorittamamme evankelioimisen tuloksena nuori Mathew tuli uskoon ja täyttyi Pyhällä Hengellä. Hän liittyi kiinteästi työhömme ja toimii Intian työmme ”Beraka India” vetäjänä. Työalueina ovat Intian neljä pohjoisinta osavaltiota Pakistanin rajalta Nepalin rajalle. Työkohteemme näissä osavaltioissa ovat köyhiä vaikeakulkuisia vuoristoisia slummialueita. Osavaltioiden nimet ovat: Himachal Pradesh, Uttarakhand, Uttar Pradesh ja Haryana.

Meillä on myös 4 seurakuntaa Delhissä ja sen lähellä olevissa slummeissa ja kaupungeissa ja koulutettavana on 58 slummiorpoa.

Herra on nyt kehottanut meitä osallistumaan Intian evankeliointi- ja työkampanjoihin Matthew:n kanssa. Tatu lähtee kanssamme työhön mukaan. Olemme Intiassa matkoineen 25.3. – 27.4.2017. Myös Kenian piispa Tobias lähtee omasta pyynnöstään mukaan Intiaan ja onkin varmasti Herran lähettämä apua meille.

Silloin hän sanoi opetuslapsillensa: ”Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa” (Matt 9:37-38).

Opetamme, evankelioimme ja jaamme slummeissa ruokaa ym. apua. Hoidamme rukouspalvelut. Marja vetää Delhissä eri puolilta Intiaa kokoontuneille 50 naiselle rukouskonferenssin (englanniksi). Pidämme kokoukset rukouspalveluineen myös Nepalin rajamailla olevissa pitaalikylissä. Hoidamme lasten kokoukset orpokodeissa ja kouluissa. Suurelta osin olemme viidakkojen lähellä ja kaupunkien ulkopuolella olevilla köyhillä asutusalueilla. Odotamme ihmeitä tällä matkalla, ja pyydämme sinulta lähettäjänä voimakasta rukoustukea ja tuntuvaa uhria työhön.

Käymme myöskin Nepalin rajan lähettyvillä Tanakpurissa. Tämä alue on vuosikymmenien aikana rakkaasti liittynyt elämäämme (orpokoti, koulut, seurakunta ja pitaalikylät). Menemme tällä matkallamme myös Herran kehotuksesta Etelä-Intiaan Vijayawadaan tapaamaan ystäväämme. Osallistumme siellä kokouksiin koulussa, orpokodissa ja seurakunnassa puhujina ja rukoilijoina sekä mahdollisesti kastamme uskoontulleita pääsiäisjuhlassa. Lopuksi pidämme avoimen rukouspalvelupäivän. Kaikki tapahtuu englanniksi.

Intian kartassa punaiset viivat osoittavat alueita, joihin matkustamme. Keltaiset alueet ovat osavaltioita, joissa meillä on kussakin useita työkohteita.

Intian kartassa punaiset viivat osoittavat alueita, joihin matkustamme. Keltaiset alueet ovat osavaltioita, joissa meillä on kussakin useita työkohteita.

Rukoilethan matkan puolesta, jotta ihmiset vapautuisivat, pelastuisivat, täyttyisivät Pyhällä Hengellä, rohkaistuisivat virittämään kätten päälle panemisen kautta saamansa armolahjat käyttöön, ja että Jeesuksen sanat toteutuisivat: sokeat saavat näkönsä, rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, kuurot kuulevat, kuolleet herätetään, köyhille julistetaan evankeliumia” (Luuk. 7:22b).

mk10

Voimallisista ajoistamme Intiassa on enempi kirjassani Rakas Kaikkeni Elämän Vesi. Kirja on vapaasti ladattavissa: tinyurl.com/ilmainenlataus

Uusin rahankeräyslupa (myönnetty viime syksynä) on käytössä.

Me toivotamme sinulle aurinkoista kevättä ja pääsiäisen iloa!

signatureletterending2

 
 
 
 

Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 12.06.2018 myöntämä keräyslupa numero RA/2018/571 ajalle 1.1.2019-31.12.2023. Koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus 2019-2023: opetus-, valistus- ja humanitaarinen avustustoiminta, kriisipalvelu ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpito. Työn kohdealueet Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko.
 

Rahankeräyslupa alkaen 2024: Rahankeräyslupa alkaen 2024: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.