Slummissa ammutaan

Lasten piilopaikkoja

Lasten piilopaikkoja

Kesäkuussa 2019

Haiti tarvitsee rukousta!

Aseistetut jengit ovat jo huhtikuusta lähtien pesiytyneet työalueillemme Cite Soleil-slummiin. He ampuvat viattomia miehiä, naisia ja lapsia ts. kaikkea, mikä liikkuu.

Elämisen tekee slummissa nyt erityisen vaikeaksi paahtava kuumuus ja se, että asukkaiden on hoidettava tarpeensa ulkona, koska pienissä asuinhökkeleissä ei ole vessoja, ei juoksevaa vettä eikä sähköä.

Pahimpina aikoina orpolapset ja koululaiset on piilotettu opettajineen koulun ikkunattomiin sementtihuoneisiin, joissa he itkeskelevät, turvautuvat toisiinsa ja peittelevät korviaan ampumisten ja huutojen meteliltä. Lapsille saadaan keitetyksi priimuskeittimillä ruokaa.

Jengit ovat sodassa myös poliisia vastaan, joten luoteja tulee kaikkialta.

Myös hinnat ovat entisestään nousseet ja nälkiintyminen pahenee.

Koskettavaa on kuitenkin nähdä, kuinka slummin uskovat, kärsimyksistään ja ahdistuksistaan huolimatta, ylistävät ja rukoilevat kestävinä ja horjumattomina Herraa, auttajaansa ja rauhan ja voiman antajaa.

Ryhdythän rukoustaisteluun slummissa raatelevia pimeyden voimia vastaan ja autathan siellä kärsiviä sisaria ja veljiä varoillasi mahdollisuuksiesi mukaan.

Lasten piilopaikkoja

Lasten piilopaikkoja

Lasten piilopaikkoja

Lasten piilopaikkoja

Lasten piilopaikkoja

 

 

 
 
Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.