Tärkeä muutos, tammikuu 2012

TÄRKEÄ MUUTOS


28.1.2012


Huomaathan,

Me, Risto ja Marja Lindqvist, olemme Herran kehotuksesta siirtyneet kaikkine töinemme (Haiti, Intia, Meksiko, Suomi ja USA) vuonna 2011 Suomessa perustamallemme FinnBeraka ry:lle.

Helsingin Evankelioimisyhdistys ry on muutosten alla. Yhdistyksellä ei ole tämän siirtymisen jälkeen mitään rahankeräysluvan varaista työtä.

Olemme kiitolliset Helsingin Evankelioimisyhdistykselle yli 30-vuoden mittavasta yhteistyöstä. Tuo yhdistys on ollut meille rakas. Mehän käynnistimme sen vuonna 1981. Vuosien varrella siitä kehkeytyi Heikki Palmunoksan ja Ulla Lehtisen toiminta-aikana mittava kansainvälistä työtä tekevä järjestö. Me toivotamme Hey:lle Jumalan siunausta!

Herran lupaus toteutui: Minä käyn sinun edelläsi ja tasoitan kukkulat, minä murran vaskiovet ja rikon rautasalvat. Minä annan sinulle aarteet pimeän peitosta, kalleudet kätköistänsä, tietääksesi, että minä, Herra, olen se, joka sinut nimeltä kutsuin, minä, Israelin Jumala. (Jes. 45:2-3.)

Herra tekee aina uutta. Nyt Hän on tasoittanut kukkulat, murtanut vaskiovet ja rautasalvat avaamalla meille uuden oven voimallisempaan ja voidellumpaan työhön. Me näemme selkeästi, että Herra “kulkee meidän edellämme” ja tekee uutta, jotain ihanaa ja käsittämätöntä, jota emme ymmärrä edes pyytää.

Työmme Haitilla ja Intiassa kasvaa valtavasti. Sieluja voitetaan jatkuvasti ja ihmisiä kastetaan joka viikko. Seurakuntia syntyy lisää ja myöskin kristillisiä kouluja perustetaan lisää. Raamattukursseja pidetään yhä enenevässä määrin. Olemme myös muutaman vuoden sisällä jakaneet slummeissa miljoonia riisiaterioita.

Sinä olet tässä työssä mukana. Kiitos! Uskomme, että saat kerran kuulla Herran sanat: “Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija” (Matt. 25:21a).

Kaikki tämä työ alkoi 30 vuotta sitten kolmen hengen rukousryhmästä ja jatkuu edelleen. Kiitos ja kunnia Herralle!

Tuethan taloudellisesti ja rukouksin jatkossakin tätä Herran synnyttämää uskonvaellusta – voitosta voittoon! Ja kutsuthan ystäväsikin kanssamme!

Käytäthän kannattaessasi uusia tilisiirtolomakkeita ja muutathan nämä tiedot myös pankkiisi. Uudet pankki- ja yhteystiedot saat painamalla tästä.

Meillä on luja uskonvarmuus siitä, että Herra osoittaa tämän tien sinullekin oikeaksi. Rukoilethan kanssamme, että tämä suuri uskoa ja rohkeutta kysyvä muutos etenisi hyvin ja saumattomasti!

Ole siunattu ja voimallinen Jeesuksen nimessä!

Rakkaudella,


           Marja ja Risto

 
 
Rahankeräyslupa: FinnBeraka ry:lle (Y-tunnus 2444361-5) Poliisihallituksen 03.11.2023 myöntämä keräyslupa numero RA/2023/1341 alkaen 01.01.2024. Koko Suomi paitsi Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään opetus- ja valistustoimintaan sekä humanitaariseen avustustoimintaan. Varoja käytetään myös kriisipalveluun ja lähetettyjen työntekijöiden ylläpitoon. Työn kohdealueet ovat Haiti, Intia, Kenia ja Meksiko. FinnBeraka ry, Lähdepolku 11 A, 00660 Helsinki.